Bevalplan

Professionals

De wensen tijdens de bevalling kenbaar maken

Als professional weet jij precies wat er wel en niet kan tijdens de bevalling. Toch zijn de wensen van de aankomende moeder ook enorm belangrijk. Waarschijnlijk vraag jij al of diegene een bevalplan wil maken om de wensen op papier te hebben. Dit blijkt in de praktijk toch vaak lastig omdat er zo veel mogelijkheden zijn. Wij willen hier graag samen met jouw duidelijkheid in scheppen.

professionals
Samen maken

Wat doet bevalplan.nl?

Via onze website kan een bevalplan worden samengesteld. Door antwoord te geven op de vragen op onze site wordt er kenbaar gemaakt wat er wel en wat juist niet in het bevalplan komt te staan. Vervolgens kan het bevalplan gepersonaliseerd worden met een eigen kleur en foto. Wij maken daarna het ontwerp van het bevalplan en sturen dit naar de invuller toe. Dit doen wij via de mail of als afdruk via de post.

Gratis cadeaubonnen geven

Het liefst maken wij de hele dag door de mooiste bevalplannen. Om dit te doen geven wij jou graag cadeaubonnen die jij als presentje kan geven aan je klanten/patienten.  Je kan van ons gratis cadeaubonnen ontvangen van 5 euro die te besteden zijn op bevalplan.nl. Hieronder kan je deze bonnen aanvragen. Wil je cadeaubonnen weggeven van een hogere waarde? Neem dan contact met ons op.

Voorbereiding

Bestel formulier voor professionals

Contact gegevens

Telefoonnummer:
085 0600 260

Mail adres:
[email protected]

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag
09:00 – 17:00 uur

Wie zijn wij?

Wij van Appeno houden ons bezig met online concepten waaronder Bevalplan.nl. We maken voornamelijk websites met een leuk, informatief of innovatief doel. Zo zijn we in 2020 begonnen met Bevalplan in samenwerking met ervaringsdeskundigen.  Om er voor te zorgen dat men zich goed voorbereid op de bevalling worden er vragen gesteld om de behoefte en wensen in kaart te brengen. Vervolgens ontvangt men een stijlvol ontwerp van het bevalplan.

Professionals