Bevalplan

Professionals

De wensen tijdens de bevalling kenbaar maken

Veel vrouwen vinden het lastig om een geboorteplan te maken. Als geboortewerker is het jouw missie om vrouwen en hun partners te begeleiden tijdens de mooie reis naar de geboorte van hun kind. Het is belangrijk om met elkaar vooraf alle wensen van de ouders te bespreken. Dat kan heel eenvoudig met ons bevalplan.

professionals
Samen maken

Wat doet bevalplan.nl?

Via onze website kan een geboorteplan worden samengesteld. Door antwoord te geven op de vragen in het online formulier, wordt het duidelijk wat er wel en wat juist niet in het geboorteplan komt te staan. Vervolgens kan het plan gepersonaliseerd worden met een eigen kleur en foto. Na afloop wordt het plan meteen per mail toegestuurd. Ook is het mogelijk om het geboorteplan afgedrukt per post te ontvangen.

Gratis cadeaubonnen geven

We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk vrouwen zich voorbereiden op hun bevalling..
 Om dit te doen geven wij jou, als geboortewerker, graag cadeaubonnen die jij als presentje kan geven aan je cliiënten.  Je kan van ons gratis cadeaubonnen ontvangen van 2,50 euro die te besteden zijn op bevalplan.nl. Hieronder kan je deze bonnen aanvragen. Wil je cadeaubonnen weggeven van een hogere waarde? Neem dan contact met ons op.

Voorbereiding

Bestel formulier voor professionals

Contact gegevens

Telefoonnummer:
085 0600 260

Mail adres:
[email protected]

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag
09:00 – 17:00 uur

Professionals