Bevalplan

Veel gestelde vragen

Nog iets niet helemaal duidelijk?

Lees hieronder de FAQ. Deze vragen zijn gebaseerd op wat er over het algemeen het meest wordt gevraagd. Alleen dit betekent niet dat alle vragen behandeld worden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij streven er naar om binnen 24 uur te reageren op  de mail. 

faq

Top 5 veel gestelde vragen

FAQ

Dit ligt er aan hoeveel je al bent voorbereid. Het kan zijn dat je tijdens het maken van het geboorteplan veel informatie krijgt om over na te denken. De gemiddelde tijd dat je ermee bezig bent is 25 minuten.

Jazeker! Na afloop ontvang je een mail met de link om je geboorteplan te downloaden in het online systeem. Daarin kun je jouw bevalplan ook zelf wijzigen. Je kunt zelf antwoorden aanpassen en het plan vervolgens eenvoudig opnieuw downloaden.  

Deze krijg je na betaling direct in je mail, samen met de bestelbevestiging.

Dit kan gewoon met Ideal. Vanwege de snelle levering bieden wij op dit moment nog geen andere betaalmogelijkheid aan. Lukt het echt niet met Ideal? Neem dan contact met ons op.

De levertijd van je afdruk is 3 tot 5 werkdagen.  

Bevalplan maken FAQ

Hoe lang duurt het om een bevalplan te maken?

Dit ligt er aan hoe veel je al bent voorbereid. Het kan zijn dat je tijdens het maken van het geboorteplan veel informatie krijgt om over na te denken. De gemiddelde tijd dat je ermee bezig bent is 25 minuten.

In welke kleuren kan ik mijn bevalplan bestellen?

Deze kleuren zijn te zien aan het einde van het maken van het geboorteplan. Daarnaast vind je op op onze voorbeelden pagina ook bevalplannen in veel verschillende beschikbare kleuren.

Is het mogelijk om mijn bevalplan in een andere kleur te krijgen?

Jazeker! Tijdens het maken van het bevalplan kan je aangeven wat voor kleur je het bevalplan wilt ontvangen. Achteraf kun je de kleur ook nog aanpassen.

Kan ik mijn bevalplan achteraf nog wijzigen?

Jazeker! Je kan zelf wijzigingen doorvoeren via ons systeem. Kom je er niet uit? Stuur dan gerust een e-mail, wij helpen je hier graag mee. Houd er rekening mee dat niet alles mogelijk is. Je mag eenmalig wijzigingen doorgeven. Deze zullen wij binnen 72 uur verwerken. Wil je voor een tweede keer iets wijzigen, dan vragen wij hier een vergoeding van 5 euro voor.

Moet ik ook wat voorbereiden voordat ik mijn bevalplan ga maken?

Dit kan maar hoeft niet. Hoe meer je zelf al weet hoe makkelijker het invullen van het bevalplan is. Tijdens het maken van het bevalplan ontvang je uiteraard ook voldoende informatie om een goed bevalplan te maken.

Wat voor afdruk ontvang ik van mijn bevalplan?

Je ontvangt van ons 3 keer jouw bevalplan op dik gedrukt, hoogwaardig a4 papier. In samenwerking met een drukkerij laten wij dit rechtstreeks naar jou toesturen.

Cadeaubonnen bestellen FAQ

Wat is de levertijd van mijn digitale cadeaubon ?

Wij streven ernaar om je binnen 48 uur een digitale cadeaubon toe te sturen. Dit proces is nog niet geautomatiseerd en wordt hierdoor nog handmatig gecontroleerd.

Hoe lang is een cadeaubon geldig?

De cadeaubon heeft een geldigheid van 5 jaar. Hierna verloopt de bon en is de bon ook niet meer te activeren. We zouden graag de mogelijkheid bieden om onbeperkt geldig te zijn. Vanwege administratieve redenen is dit niet mogelijk.

Wat is de levertijd van mijn cadeaubon met bonhouder ?

Als je de bestelling plaatst voor 17:00 uur, geven wij de bestelling nog dezelfde dag met de bezorgdienst mee. Meestal worden de bestelling de volgende dag al bij jou in de brievenbus gedaan.

Wat als het cadeau niet meer nodig is?

Mocht er iets voorgevallen zijn waardoor er geen bevalling meer plaatsvindt, dan heeft dit waarschijnlijk een hele trieste reden. Wij denken hier dan ook graag in mee en kunnen in overleg de bon laten vervallen en de waarde van de bon overmaken.

Wat is de levertijd van mijn cadeaubon met geschenkdoos?

Als je de bestelling plaatst voor 17:00 uur, geven wij de bestelling nog dezelfde dag met de bezorgdienst mee. Meestal worden de bestelling de volgende dag al bij jou in de brievenbus gedaan.

Meerdere cadeaubonnen bestellen?

Dit is geen enkel probleem. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Betaling & verzending FAQ

Hoe kan ik een bevalplan betalen?

Dit kan gewoon met Ideal. Vanwege de snelle levering bieden wij op dit moment nog geen andere betaalmogelijkheid aan. Lukt het echt niet met Ideal? Neem dan contact met ons op.

Wat is de levertijd van mijn afdruk?

De levertijd van je afdruk is 3 tot 5 werkdagen. De afdruk zal worden verstuurd door een drukkerij waar wij mee samenwerken. Zodra de afdruk is verzonden ontvang je van ons automatisch een mail met daarin de track en trace code.

Krijg ik een factuur van mijn bestelling van een bevalplan?

Jazeker, deze ontvang je direct via de mail na het plaatsen en betalen van de bestelling.

Wat is de levertijd van mijn digitale bevalplan?

Deze krijg je na betaling direct in je mail, via de knop in de mail kan je ook eventuele wijzigingen zelf doorvoeren.

Krijg ik een factuur van mijn bestelling van een cadeaubon?

Jazeker, deze ontvang je direct na het plaatsen en betalen van de bestelling. Op de cadeaubonnen zit 0% BTW. De regeling hiervoor kan je hier lezen.

Hoe wordt de afdruk van mijn bevalplan verzonden?

Dit wordt verzonden met DHL Parcel. Zodra de bestelling is verzonden zal je via de mail een track en trace code ontvangen. Mocht je niet thuis zijn dan kan je dit regelen met DHL Parcel.

Voorbereiden van je bevalling ->

Online is veel informatie te vinden om je voor te bereiden op de bevalling. Naast de kennis wat er allemaal mogelijk is tijdens de bevalling zijn er ook veel ervaringen en verhalen van bevallingen te vinden. Bijvoorbeeld via de website verloskundige.nl is veel actuele informatie te vinden. Deze informatie kan je gebruiken om jouw geboorteplan te maken.

FAQ