Bevalplan

Contact

Heeft u nog een vraag?

Stel deze vraag gerust aan ons. De meeste vragen worden al behandeld op onze FAQ pagina. Staat jouw vraag er niet tussen neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Contact
Logo klein

Bevalplan.nl

Ieder persoon is anders en zo ook iedere bevalling. Wij willen graag helpen om eenieder die gaat bevallen zo goed mogelijk voor te bereiden. Dit doen wij met onze ontworpen bevalplan. Door via een chat antwoord te geven op vragen over al jouw wensen voor de bevalling wordt jouw eigen unieke bevalplan ontworpen. Wil je achteraf je gegevens nog wijzigen? Geen probleem! Stuur ons een reply op de mail van jouw bevalplan.

Contact gegevens

Telefoonnummer:
085 0600 260

Mail adres:
info@bevalplan.nl

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag
09:00 – 17:00 uur

Contact formulier

FAQ

Veel gestelde vragen

Heb je nog een vraag? Op onze FAQ pagina vindt je waarschijnlijk het antwoord. Niet het juiste antwoord? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfsgegevens

KVK: 69627770

BTW Nummer: NL002324750B29

Adres: Paulus Potterstraat 51, 8932KK Leeuwarden

Mail: info@bevalplan.nl

Contact telefoonnummer: 085 0600 260

Bevalplan.nl is een onderdeel van Appeno

Wie zijn wij?

Wij van Appeno houden ons bezig met online concepten waaronder Bevalplan.nl. We maken voornamelijk websites met een leuk, informatief of innovatief doel. Zo zijn we in 2020 begonnen met Bevalplan in goed contact met ervaringsdeskundigen.  Om er voor te zorgen dat men zich goed voorbereid op de bevalling worden er vragen gesteld om de behoefte en wensen in kaart te brengen. Vervolgens ontvangt men een stijlvol ontwerp van het bevalplan.

Contact