Bevalplan

Contact

Heeft u nog een vraag?

Stel deze vraag gerust aan ons. De meeste vragen worden al behandeld op onze FAQ pagina. Staat jouw vraag er niet tussen neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Contact
Logo klein

Bevalplan.nl

Ieder persoon is anders en zo ook iedere bevalling. Wij willen graag helpen om eenieder die gaat bevallen zo goed mogelijk voor te bereiden. Dit doen wij met onze ontworpen bevalplan. Door via een chat antwoord te geven op vragen over al jouw wensen voor de bevalling wordt jouw eigen unieke bevalplan ontworpen. Wil je achteraf je gegevens nog wijzigen? Geen probleem! Stuur ons een reply op de mail van jouw bevalplan.

Contact gegevens

Mail adres:

[email protected]

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag
09:00 – 17:00 uur

Contact formulier

FAQ

Veel gestelde vragen

Heb je nog een vraag? Op onze FAQ pagina vindt je waarschijnlijk het antwoord. Niet het juiste antwoord? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfsgegevens

KVK: 88936821

Adres: Fonteijnstraat 20, 4101HZ Culemborg

Mail: [email protected]

Telefoon: 085 30 145 05 

Bevalplan.nl is een onderdeel van GoodParents

Wie zijn wij?

Wij van GoodParents houden ons bezig met online concepten voor (aanstaande) ouders, waaronder Bevalplan.nl. Je kan ons ook kennen van bijvoorbeeld Ouders.nl. Zo zijn we in 2020 begonnen met Bevalplan in goed contact met ervaringsdeskundigen.  Om er voor te zorgen dat men zich goed voorbereid op de bevalling worden er vragen gesteld om de behoefte en wensen in kaart te brengen. Vervolgens ontvangt men een stijlvol ontwerp van het bevalplan.

Contact