Bevalplan

Bevalplan voorbeeld

Eerst inspiratie op doen

Ieder bevalplan voorbeeld is uniek en wordt op maat gemaakt. Zo kan je tijdens het maken van het geboorteplan precies invullen wat voor jou belangrijk is. Ook de kleuren kan je tijdens het maken van je bevalplan zelf bepalen en je kunt een foto toevoegen, zodat je jouw geboorteplan helemaal kunt personaliseren.

Bevalplannen

Bevalplan voorbeeld

Je kan tijdens het maken van je geboorteplan aangeven wat je wel en niet in je bevalplan wilt. In deze drie bevalplan voorbeelden zie je verschillende mogelijkheden.

Jouw wensen

Maak net zoals het bevalplan voorbeeld jouw wensen tijdens de bevalling kenbaar. Wij gebruiken al deze wensen om jouw geboorteplan te maken.

Eigen foto

Voeg een eigen foto toe aan jouw bevalplan. Zo maak je jouw geboorteplan uniek en persoonlijk.

Wat als?

Net zoals het bevalplan voorbeeld is het mogelijk om aan te geven wat je allemaal in je ruimte nodig hebt. Zo weet je precies wat er nog geregeld moet worden

Blauw bevalplan voorbeeld

Zelf printen of laten doen

Het digitale bevalplan is een printbaar bestand met een witte omlijning. Op deze manier is het mogelijk om zelf het bevalplan te printen.

Eigen tekst

Sommige vragen die worden gesteld zijn open vragen. Vul hier een eigen tekst in, net zoals het bevalplan voorbeeld.

Kies je style

Aan het einde van alle vragen kan je de kleur en stijl van je plan kiezen. Niet tevreden? Je kunt dit achteraf heel eenvoudig zelf wijzigen.

Voorbereiden van je bevalling ->

Online is  veel informatie te vinden om je voor te bereiden op de bevalling. Naast de kennis over wat er allemaal mogelijk is tijdens de bevalling zijn er ook veel ervaringen en verhalen van bevallingen te vinden. Bijvoorbeeld op de website verloskundige.nl vind je veel tips en informatie . Deze informatie kan je gebruiken om jouw unieke geboorteplan te maken!

Bevalplan voorbeeld