Bevalplan

Bevalplan voorbeeld

Eerst inspiratie op doen

Ieder bevalplan voorbeeld is uniek en wordt op maat gemaakt. Zo kan je tijdens het maken van het bevalplan precies invullen wat voor jou belangrijk is. Ook de kleuren kan je tijdens het maken van je bevalplan zelf aangeven zodat het plan overeen komt met jouw stijl!

Bevalplannen

Bevalplan voorbeeld

Je kan tijdens het maken precies aangeven wat je wel en wat je niet in je bevalplan wilt. In deze drie bevalplan voorbeelden zie je de mogelijkheden

Jouw wensen

Maak net zoals het bevalplan voorbeeld jouw wensen tijdens de bevalling kenbaar. Wij gebruiken al deze wensen om jouw geboorteplan te maken.

Eigen foto

Voeg een eigen foto toe aan jouw bevalplan. Door het plan nog persoonlijker te maken is het een nog mooier ontwerp om te bewaren.

Wat als?

Net zoals het bevalplan voorbeeld is het mogelijk om aan te geven wat je allemaal in je ruimte nodig hebt. Zo weet je precies wat er nog geregeld moet worden

Blauw bevalplan voorbeeld

Zelf printen of laten doen

Het digitale bevalplan is een printbaar bestand met een witte omlijning. Op deze manier is heet mogelijk om zelf get bevalplan te printen.

Eigen tekst

Sommige vragen die worden gesteld zijn open vragen. Geef hier in een eigen tekst in net zoals he bevalplan voorbeeld

Kies je style

Aan het einde van alle vragen kan je de kleur en stijl van je plan kiezen. Niet tevreden? Laat het ons weten en wij passen dit aan.

Voorbereiden van je bevalling ->

Online is enorm veel informatie te vinden om je voor te bereiden op de bevalling. Naast de kennis wat er allemaal mogelijk is tijdens de bevalling zijn er ook veel ervaringen en verhalen van bevallingen te vinden. Bijvoorbeeld via de website verloskundige.nl is veel actuele informatie te vinden. Deze informatie kan je gebruiken om jouw geboorteplan te maken!

Bevalplan voorbeeld