Bevalplan

Dondersteentje.nl

Gepersonaliseerde kraamcadeau's

Dondersteentje

Dondersteentje.nl, dé baby webshop voor persoonlijke en unieke kraamcadeaus. Want hoe leuk is het om een gepersonaliseerd cadeautje te geven (of te krijgen) met de naam van de baby erop. Alle producten worden met de hand gemaakt. Dit zorgt ervoor dat elk item met liefde en aandacht gemaakt is.

Dondersteentje speenkoord

Speenkoord

Een speenkoord is een echte baby musthave. Want hoe vaak valt een speentje wel niet op de grond? Je maakt het koord vast aan bijvoorbeeld het shirtje, jasje of aan de Maxi-Cosi. Ook maakt een speenkoord het een stuk makkelijker voor je kleintje om het speentje zelf weer te pakken als jij bijvoorbeeld aan het autorijden bent.

Een speenkoord met naam is  een uniek kraamcadeau. Niet alleen omdat de naam van de baby erop staat, maar ook omdat je helemaal kunt inspelen op de lievelingskleuren van de mama. Kies uit een ruim assortiment in de allermooiste kleurencombinaties, óf ontwerp er zelf een!

Dondersteentje naamkoord

Tashanger met naam

Gaat je kindje naar de kinderopvang? Een tashanger met naam is niet alleen helemaal hip, maar ook nog eens ontzettend handig. Zo weten de juffen precies welke (luier)tas van jouw kindje is! En hoe leuk is het, als de kleuren van de tashanger ook nog eens matchen bij de (luier)tas. Je kunt namelijk de tashanger helemaal zelf ontwerpen door de kleuren te kiezen.

Dondersteentje bijtring

Bijtring

Doorkomende tandjes. Wat kan een baby er veel last van hebben. Het kauwen op een bijtring van onbewerkt beukenhout kan enorme verlichting geven. Ook hebben de bijtringen een ring van siliconenkralen (100% gecertificeerd). De combinatie van hard hout en zachte siliconenkralen is alles wat jouw kindje nodig heeft bij het doorkomen van de tandjes. In de webshop vind je een ruim assortiment van bijtringen waar je ook zelf de kleuren kan kiezen. Een bijtring is ook een erg leuk cadeautje om te geven op bijvoorbeeld een babyshower, of als kraamcadeau is combinatie met een bijpassend speenkoord.

Verder lezen